ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 04-12-2022 | ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ FUNDS ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 04-12-2022 | ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ FUNDS ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ FUNDS ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ FUNDS ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ FUNDS ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ | ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ | ΙΔΟΥ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΒΙΟΓΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ | ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ | ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ | 6.300 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ | ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS KAI FUNDS

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Eπικριτικός στην διαχείριση της πανδημίας με αφορμή την δυναμική εμφάνιση της γρίπης ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης, Καθηγητής Ιατρικής και Επιδημιολογίας στο Stanford University.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ V)

Περίπου 350.000 ακίνητα, κόποι μιας ζωής, άλλαξαν χεριά κάτω από συνθήκες εξαθλίωσης, πείνας, λιμού και εκβιασμών κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί, λίγα δράμια λάδι και μερικές χούφτες σταφίδες.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

ΙΔΟΥ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΒΙΟΓΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η αξία των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στα Ιωάννινα, Κέρκυρα και κόλπο της Κυπαρισσίας, περίπου 43 τρις κυβικά πόδια, την εκτιμώ με μια τιμή του φυσικού αερίου στα $ 15/1000 κυβικά πόδια σε 645 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΓΙΩΡΓΟΣ BAMBOYKAΣ

ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Αν στο εξωτερικό χρέος των 575,0 δις € συνυπολογιστεί και το εσωτερικό δημόσιο χρέος των 135,0 δις €, τότε το επίσημο συνολικό εθνικό χρέος της Ελλάδας εκτιμάται τον Δεκέμβριο του 2022 σε 710,0 δις € ή 337,8% του ΑΕΠ.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Mπαράζ κινητοποιήσεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες ενόψει της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών από 1/1/2023 και μάλιστα σε ύψος αντίστοιχο με τον πληθωρισμό του 2022. Έτσι η αύξηση στις καταβαλλόμενες από τους ίδιους τους ελεύθερους επαγγελματίες ασφαλιστικές τους εισφορές κλείδωσε στο 9,9%

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ

6.300 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Έντονη είναι η αντίδραση και δυσαρέσκεια των δικηγόρων απέναντι στην πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει από 1η-1-2023 σε αύξηση των εισφορών τους προς τον ΕΦΚΑ σε ποσοστό της τάξεως του 10%.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ 47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΕΙΧΕ ΛΕΙΑ 20.000.000 ευρώ !!!

Οι ισχυρές ενδείξεις για απάτη σε βάρος των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης προέκυψαν από την έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS KAI FUNDS

Να σπάνε την πόρτα σου με πριόνια και να σε πετάνε έξω από το σπίτι σου για χρέη 15 χιλιάδων σε πιστωτική κάρτα. Ακριβώς αυτό είναι Τρομοκρατία!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών – Αττικής, Λευτέρης Ποταμιάνος, κατέρριψε τους ισχυρισμούς του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα περί συνεργασίας κυβέρνησης και τραπεζών για τη στήριξη των δανειοληπτών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!

Η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση του Χρήστου Σταϊκούρα με κορυφαία τραπεζικά στελέχη απέβη άκαρπη αναφορικά με το φλέγον θέμα των μεγάλων αυξήσεων στις δόσεις των στεγαστικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι της τάξεως του 25% ή και περισσότερο.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Τελευταία ευκαιρία απαλλαγής από τα χρέη στην εφορία με την ψηφιακή υποβολή της ενδικοφανούς προσφυγής
Νέα ενημέρωση φορολογουμένων από την ΑΑΔΕ για απάτη μέσω email
Τι αλλάζει στους ελέγχους και την είσπραξη χρεών από την ΑΑΔΕ
Ποιες φορολογικές υποθέσεις παραγράφονται στο τέλος Δεκεμβρίου
Αποκάλυψη: Το Δημόσιο παραμένει ο Νο1 στρατηγικός κακοπληρωτής της χώρας

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Η μπίζνα των κόκκινων δανείων
Κάνουν ό,τι θέλουν τα funds: Καταγγέλθηκε σύμβαση δανείου για 2,62 € και ζητούν άμεση αποπληρωμή 92.000 €
Ανένδοτοι οι Τραπεζίτες αρνούνται το μοντέλο Ισπανίας που προωθεί η κυβέρνηση
Ο SSM προειδοποιεί τις Τράπεζες για νέο τσουνάμι κόκκινων δανείων
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι σε έκτακτο φόρο στις τράπεζες !!!
Φαραωνικοί στόχοι των Servicers: Επιδιώκουν απόδοση 105% από τα 50 Δις κόκκινα δάνεια του σχεδίου «Ηρακλής»
Στη δίνη των πλειστηριασμών οι δανειολήπτες της Ηλείας
Παραδοχή του επικεφαλής της Cerved: Πάνω από 150.000 ακίνητα θα αλλάξουν χέρια μέσω πλειστηριασμών
Άρπαξαν πρώτη κατοικία γυναίκας στην Θεσσαλονίκη για χρέος 1.400 €
Κίνδυνος να μείνουν στο δρόμο δεκάδες χιλιάδες οικογένειες

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 04-12-2022 | ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ FUNDS ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}