ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21/11/2021 | Στα 665 Δις το Εθνικό Χρέος της Ελλάδας !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21/11/2021 | Στα 665 Δις το Εθνικό Χρέος της Ελλάδας !!!

YNEWS 21112021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στα 665 Δις το Εθνικό Χρέος της Ελλάδας !!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Στα 665 Δις το Εθνικό Χρέος της Ελλάδας !!! | Η βρώμικη αλήθεια για τις καθαρές τεχνολογίες!!! | Η εξαφανισμένη δικογραφία του 1ου Μνημονίου!!! | Τι μας διδάσκει για το σήμερα ο πληθωρισμός της 10ετίας του 70 | Τι θυμάμαι από την Χούντα

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΜΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η βρώμικη αλήθεια για τις καθαρές τεχνολογίες !!!
Μεγάλο μέρος του υλικού μέσα στις ανεμογεννήτριες είναι προϊόν βάναυσων καταπατήσεων στον φυσικό μας κόσμο. Η ουσία: πολλή φύση καταστρέφεται για λίγη πράσινη δύναμη.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: Πάμε Γιώργο. Πάμε ξανά. Θα πάμε όμως πίσω στο 2009-2011 και στον «Τιτανικό του Καστελλόριζου» !!!
Μέρος 2ο : Η επιχείρηση «παραίτησης» και «αντικατάστασης» των Οικονομικών Εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΔΩ : https://bit.ly/3kVaaSJ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΟΝΗΣ

Τι μας διδάσκει για το σήμερα ο πληθωρισμός της δεκαετίας του ’70.
Όπως τότε έτσι και σήμερα, ο πληθωρισμός πυροδοτήθηκε από την αύξηση των τιμών της ενέργειας, αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο οι πληθωριστικές προσδοκίες ήταν αυτές που συνετέλεσαν στην επιτάχυνσή του.

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Τι θυμάμαι από την Χούντα. Ποτέ δεν θέλω να ξεχάσω και για να με οδηγούν πάντα στο να μάχομαι και να φωνάζω ποτέ πια η Ελλάδα να μην ζήσει άλλη Χούντα.
Σπύρος Μουστακλής: Αθάνατος !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Η κρατική Τράπεζα Πειραιώς, η πολυεθνική (;) ΙΝΤΡΟΥΜ των πλειστηριασμών, ο υπουργικός κουμπάρος και ο αξιωματούχος ξένης χώρας που βρήκε κακό μπελά !!!
Tα κόλπα τα μεγάλα της Τράπεζας Πειραιώς, με τα οποία επιτίθεται με σφοδρότητα στις ακριβές περιουσίες Ελλήνων πολιτών αποκαλύπτονται σιγά-σιγά μέσα και από δικαστικές αποφάσεις.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προ των πυλών ένα νέο «Πολυτεχνείο». Το Πολυτεχνείο παραμένει επίκαιρο όχι μόνο για να υπογραμμίζει το καθήκον προάσπισης των Δημοκρατικών αξιών αλλά και την ανάγκη για συνεχή και συνεπή προσπάθεια θωράκισης της Δημοκρατίας.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Το ακώλυτο δικαίωμα φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Η προάσπιση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της Πατρίδας μας έναντι παράνομων εισόδων υπηκόων τρίτων χωρών είναι σύννομη και σύμφωνη με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Στα 665 δις το Εθνικό Χρέος της Ελλάδας!!! Αν στο εξωτερικό αθροιστεί και το εσωτερικό δημόσιο χρέος, τότε το 2021 το συνολικό εθνικό χρέος της Ελλάδας εκτιμάται σε 665 δις ευρώ αποτελώντας έτσι το 375,7% του ΑΕΠ!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Μαύρα Χριστούγεννα για τους φορολογούμενους με ελέγχους και πρόστιμα από την Εφορία!!!
Προτεραιότητα η ενεργοποίηση των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα.
Δικαιώθηκαν οι 7 στους 10 φορολογούμενους που προσέφυγαν στην Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών.
Φοροδιαφυγή: Πολυεθνικές και κροίσοι γλυτώνουν παγκοσμίως μισό τρισ. δολάρια τον χρόνο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Το μεγάλο ξεπούλημα της Τράπεζας Πειραιώς: Στο σφυρί χαρτοφυλάκιο 3000 ακινήτων αξίας 1 δισ. ευρώ.
Τσουνάμι πλειστηριασμών με 2248 πλειστηριασμούς ακινήτων τον Νοέμβριο.
Συνεχές δικαστικό ράπισμα στα αδηφάγα funds.
Το τερατώδες πρόβλημα των κόκκινων δανείων δεν λύθηκε με την μετακύλιση στους Servicers
Οργή Στουρνάρα με τις πρακτικές των Funds: Δώστε βιώσιμες λύσεις στους δανειολήπτες.
Παιχνίδι Τραπεζών, Funds και Servicers με τα κόκκινα δάνεια στην πλάτη των δανειοληπτών
Δυσοίωνες προβλέψεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τα κόκκινα δάνεια της πανδημίας.
Βαριά ζημιωμένοι Δημόσιο και Τράπεζες από τις τιτλοποιήσεις των κόκκινων δανείων.
Νέες αυξήσεις στις ληστρικές τραπεζικές προμήθειες.
Εκτός συναλλαγών θέτει η Amazon τις Βρετανικές Visa λόγω υψηλών χρεώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}