ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 20-11-2022 | ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟλΑΠ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 20-11-2022 | ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟλΑΠ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟλΑΠ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟλΑΠΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟλΑΠ | Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΠΑ | ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ G-20 ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ | ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ (ΛΕΝΕ) ΑΝ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ | ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΗΓΗ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ | 16 ΤΡΙΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ | ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ | ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΤΥΧΕ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ | FUNDS: Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΠΑ, ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΕΤΑΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!

Την πεποίθηση ότι η Κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει στην μείωση του ΦΠΑ για να φτάσει το όφελος στον καταναλωτή, χωρίς να ζημιώσει τον κρατικό προϋπολογισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ IIΙ)

Από όλη αυτή την πληθωριστική διαδικασία ολόκληρη την περίοδο της Κατοχής προέκυψε μια μεταφορά πλούτου από το σύνολο σχεδόν του αστικού πληθυσμού προς τους «επιτήδειους εμπόρους» – «μαυραγορίτες», οι οποίοι συσσώρευσαν τεράστιες περιουσίες.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ G-20 ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ

Ολοκληρώθηκε μετά βαΐων και κλάδων η διήμερη σύνοδος κορυφής των ηγετών της Ομάδας των G-20 που έλαβε χώρα στις 15-16 Νοεμβρίου 2022 στο εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας, με τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ σε κεντρικό ρόλο.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ (ΛΕΝΕ) ΑΝ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Mε το Predator το σύστημα Μητσοτάκη ήθελε να σαρώνει τα πάντα. Ομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες συνομιλίες πήγαιναν με «αποδελτίωση» στο Μαξίμου και μετά σε άλλα αυτιά και μάτια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΗΓΗ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Απόλυτα πεπεισμένος ότι η νότια Κρήτη κρύβει σημαντικά κοιτάσματα εμφανίστηκε o πρώην υπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

16 ΤΡΙΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος προχώρησε σε μια συγκλονιστική πρόβλεψη, καθώς υποστήριξε πως το κοίτασμα της Κρήτης είναι ικανό να δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για πάρα πολλά χρόνια.

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

Ο ιδρυτής της Chipita και CEO της Bespoke SGA Holdings, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, παρενέβη στο ζήτημα του πληθωρισμού, τονίζοντας πως οι κεντρικές τράπεζες πιέζουν τις κυβερνήσεις για να μην περάσει ο πληθωρισμός στους μισθούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!

Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Λεχουρίτης, αναφορικά με μεγάλα διατροφικά σκάνδαλα που κουκουλώνονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΤΥΧΕ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ…

Οι συναλλαγές αυτές έχουν πραγματοποιηθεί με τίμημα που δεν υπερβαίνει το 10% της ονομαστικής αξίας των μεταβιβαζόμενων Κόκκινων Δανείων. Γιατί, όμως, η δυνατότητα αυτή δεν δόθηκε πότε στον ίδιο τον δανειολήπτη, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με τον πλειστηριασμό;

ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΟΥΚΑ

FUNDS: Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

Οι δανειολήπτες έχοντας απέναντί τους πλέον κερδοσκοπικές ιδιωτικές επιχειρήσεις με έδρα εκτός Ελλάδος και όχι τις εγχώριες τράπεζες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ασφυκτικό κίνδυνο του πλειστηριασμού της περιουσίας τους που δείχνει να είναι η βασική προτεραιότητα της επιχειρηματικής στόχευσης των funds.

ΒΑΛΣΑΜΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

«ΣΠΑΝΕ» ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ!!!

Οι χιλιάδες πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών που πρόκειται να γίνουν μέσα στον χειμώνα θα φέρνουν συνεχώς στην επικαιρότητα το ζήτημα της προστασίας των λαϊκών νοικοκυριών από την επίθεση των τραπεζιτών και των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» δανείων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΩΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤτΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ : Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΤΕ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΥΠΕΡ SERVICERS KAI FUNDS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

Προσωρινή θεωρεί η Τράπεζα της Ελλάδος την εμπλοκή στους πλειστηριασμούς από τις εταιρείες διαχείρισης δανείων για λογαριασμό των fund του εξωτερικού.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΕΙΚΟΣΙ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 27 ακόμη Δανειολήπτες και εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Οργή δικηγόρων για την στοχοποίησή τους ως φοροφυγάδες λόγω περιορισμένης χρήσης POS
Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ οι τραπεζικές καταθέσεις
Πάνω από 2.000.000 οφειλέτες της Εφορίας βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις !!!
Έρχεται διπλασιασμός του αριθμού των δόσεων στην πάγια ρύθμιση;
Με όπλο τις μαζικές κατασχέσεις η ΑΑΔΕ επιχειρεί να γεμίσει τα Δημόσια Ταμεία

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Ο Άρειος Πάγος κατέρριψε το αφήγημα περί «δόλιων δανειοληπτών» και «στρατηγικών κακοπληρωτών» !!!
Καμπανάκι από την ΕΚΤ για ενδεχόμενη έκρηξη κόκκινων δανείων στις ελληνικές τράπεζες λόγω ακρίβειας
Χιονοστιβάδα πλειστηριασμών: Ξεπέρασαν τους 1000 την ημέρα !!!
Η Alpha Bank βγάζει στο σφυρί κατασχεμένα ακίνητα και κόκκινα δάνεια
Βόμβα: Σίγουρη η εγγραφή των εγγυήσεων του «Ηρακλή» στο δημόσιο χρέος
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη των Μαρινόπουλων προς τις τράπεζες
Πεδίο ευκαιριών η Ελλάδα για τα ιταλικά ενεχυροδανειστήρια Pronto Pegno
Ο πληθωρισμός και το «βρώμικο μυστικό» των κεντρικών τραπεζών
Κυνική δήλωση Αμερικανού τραπεζίτη: Μην δίνετε αυξήσεις στους εργαζομένους, για να πέσει ο πληθωρισμός!!!
Goldman Sachs: Στο 3% θα φτάσει το τελικό επιτόκιο της ΕΚΤ
Γιγαντώνονται οι αντιδράσεις κατά της ασυλίας των ασύδοτων τραπεζιτών
Νέα κινητοποίηση έξω από την doValue

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 20-11-2022 | ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟλΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}