ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 27-11-2022 | ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΜΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 27-11-2022 | ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΜΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΜΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΜΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΜΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ | ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ TO MΠΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ| ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ | ΤΑΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ – ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ | (ΞΑΝΑ)ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ | ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΕΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 120 ΔΟΣΕΩΝ | ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΟΥΝ | Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΤΥΓΝΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ TO MΠΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επιβεβαίωσε τις δυσκολίες που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα αναφορικά με τα ακανθώδη ζητήματα της νομιμοποίησης ή μη των πλειστηριασμών από servicers αλλά και για την εγγραφή ή όχι μέρος ή του συνόλου των κρατικών εγγυήσεων του «Ηρακλή» στο δημόσιο χρέος.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ IV)

Υπαγόμενες σε χαρτόσημο πράξεις: Τα παντός είδους «συμβόλαια», οι επικυρώσεις εγγράφων, οι μισθοί που δίδονται από την κυβέρνηση, οι αποδείξεις των ιδιωτών, οι αποδείξεις πληρωμής κερδών, οι συναλλαγματικές και η αξία των κληρονομιών κ.λπ.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΤΑΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ – ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Οι κοκορομαχίες των εκπροσώπων των μνημονιακών κομμάτων στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα δεν μπορούν να απαλείψουν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες στο ζήτημα αυτό.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

(ΞΑΝΑ)ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Η τρίτη εμφάνιση του λαοφιλούς ηγέτη Κώστα Καραμανλή με αφορμή τη παρουσίαση βιβλίου με αντικείμενο τους απόρρητους φακέλους του πρώην Πρωθυπουργού μετέβαλε τον χαρακτήρα της εκδήλωσης συγκέντρωση σε μανιφέστο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Πατριωτισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ BAMBOYKAΣ

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Η βραδυφλεγής ωρολογιακή βόμβα του τεράστιου δημοσίου χρέους, η οποία από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 βρισκόταν στα θεμέλια της εθνικής μας οικονομίας, ήδη εξερράγη το Σεπτέμβριο του 2008 και τα θραύσματά της είναι άγνωστο για πόσα χρόνια θα συνεχίσουν να τραυματίζουν τον κορμό της ελληνικής κοινωνίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΕΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 120 ΔΟΣΕΩΝ

Ολοένα «ψηλώνει» το «βουνό» των συσσωρευμένων οφειλών απειλώντας τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

35.000 ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, κατέθεσε αναφορά στο Υπουργείο Οικονομικών, τονίζοντας πως 35.000 Έλληνες παλιννοστούντες δανειολήπτες αδυνατούν να ρυθμίσουν τα δάνεια που έλαβαν με 100% εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ «ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ» ΤΣΙΠΡΑ !!!

Εδώ και μήνες προειδοποιούσαμε πως οι σοκαριστικές εικόνες με τις βίαιες εξώσεις στην Ισπανία θα έρθουν και στην Ελλάδα. Πλέον η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, μια εικόνα γροθιά στο στομάχι κάθε Έλληνα γι’ αυτό που έρχεται.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΛΑΚΗ

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΟΥΝ

Οι τράπεζες δεν είχαν κέφι να διαπραγματευτούν τα δάνεια. Και έτσι τον Ν. 4354/2015 δεν τον εφάρμοσαν!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΤΥΓΝΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ 5.577 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ 1.115 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίστηκαν πρόσφατα από την εικόνα της ολοκληρωτικά κατεστραμμένης εξώπορτας της οικίας χαμηλοσυνταξιούχου, πρώην δημοσιογράφου, η οποία στις 5:30 το πρωί (πράγμα παράνομο) της 21-11-2022 αποβλήθηκε από το σπίτι της, διότι το τελευταίο εκπλειστηριάστηκε.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Κυνήγι φοροφυγάδων από την ΑΑΔΕ μέχρι και στα… social media
Πότε η Εφορία απορρίπτει τα δάνεια για την κάλυψη τεκμηρίων
Σωρεία προστίμων σε βενζινάδικα, επειδή δεν ενημερώνουν το Υπουργείο για τις τιμές τους
Εμπαιγμός με τα αναδρομικά των συνταξιούχων: Δικαιούχος από ποσό 9.388 € πήρε… 0,30 € !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Οργή δικηγόρων για την παρέμβαση της ΤτΕ στην Δικαιοσύνη για διευκόλυνση των πλειστηριασμών από τα funds !!!
Πάνω από 90 δισ. ευρώ κόκκινα δάνεια στα χέρια funds – servicers
H doValue βγάζει στο σφυρί 4.000 δάνεια μικρών επιχειρήσεων και 1.500 στεγαστικά
Πάνος Καμμένος: Εγώ δεν ψήφισα την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς
ΣΟΚ: Πλειστηριασμοί ακόμα και για 1.000 € χρέος!
Γείτονας – αρπακτικό στις Σέρρες πήρε το σπίτι δανειολήπτριας σε πλειστηριασμό
Απειλούν να πετάξουν στο δρόμο άνεργη μητέρα με 2 παιδιά !!!
Μπλόκο σε πλειστηριασμό λόγω εορτής πολιούχου Αγίου!
5 Δις ευρώ δάνεια στο χείλος να γίνουν Μη εξυπηρετούμενα !!!
Υπέρογκες δόσεις για τους δανειολήπτες σε Ελβετικό Φράγκο
Η ΕΚΤ περιορίζει τη ρευστότητα των τραπεζών

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 27-11-2022 | ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΜΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}