ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 11-12-2022 | ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 72,6% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 11-12-2022 | ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 72,6% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ !!!

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 72,6% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ !!!

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 72,6% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ !!!ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 72,6% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ | ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ | ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ | ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ANTE PORTAS | ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Ε.Σ.Υ. ;;; ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ !!! | ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΘΕΜΗ ΣΟΦΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ | ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ | ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ

ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

H πανδημία COVID-19 αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών σε σχέση με τη Δημόσια Υγεία. Αποτελεί κοινή παραδοχή σήμερα πως η αντιμετώπισή της ήταν δραματικά και πολυεπίπεδα αποτυχημένη.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ VΙ)

Ο πόλεμος, η τριπλή κατοχή και το πλιάτσικο που εφάρμοσαν τα κατοχικά στρατεύματα πάνω στις παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας οδήγησαν τη χώρα στην πλήρη οικονομική κατάρρευση.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ANTE PORTAS

Και νέα σημαντική πρωτοβουλία από την Πολωνία για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις. Την φορά αυτή η Βαρσοβία ζητά τη σύγκληση διεθνούς διάσκεψης για τις πολεμικές επανορθώσεις που οφείλει να καταβάλει η Γερμανία όχι μόνο στην Πολωνία αλλά και σε άλλες χώρες.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Ε.Σ.Υ. ;;; ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ !!!

Συντριβή και διάλυση του ΕΣΥ επέφερε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με θρασύτητα και εμμονή για το ξήλωμα του. Η κατεδάφιση της δωρεάν περίθαλψης είναι πια γεγονός.

ΘΕΜΗΣ ΣΟΦΟΣ

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΘΕΜΗ ΣΟΦΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, Θέμης Σοφός κατήγγειλε δημόσια την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την εγκατάλειψη του θεσμού της Νομικής Βοήθειας, από τον οποίο απέχουν πλέον οι δικηγόροι, αφού είναι απλήρωτοι επί 3 χρόνια!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

NEA BOMBA COVID-19: ΤΟ 72,6% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Με μία ανάρτηση στο Facebook που συνοδεύεται από μία αποκαλυπτική ανάλυση των επίσημων δεδομένων του ΕΟΔΥ ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εξηγεί την σκληρή πραγματικότητα για τον κορωνοϊό, στρέφοντας τα βέλη του στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο Υπουργό, Θάνο Πλεύρη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: ΕΙΠΕ ΑΚΡΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ο κορυφαίος καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βομβάρδισε τους Έλληνες με ακραία ψεύδη»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ

ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ!!!

Ο Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος στο Ινστιτούτο Καταναλωτών, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και το περιβόητο «καλάθι του νοικοκυριού», χαρακτηρίζοντας το ως ακόμα ένα επικοινωνιακό τέχνασμα.

ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ

ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΛΟΝΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τον περιορισμό της χρήσης των ψηφιακών πληρωμών επιχειρεί να προωθήσει η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, οι οποίες αποτελούν πηγή υπερκέρδους για τις Τράπεζες και έμμεσος φόρος στους καταστηματάρχες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Τέσσερις προτάσεις ώστε να διευθετηθεί το μείζον πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους στη χώρα, κατέθεσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 19 ακόμη Δανειολήπτες και εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Η κυβέρνηση επιχειρεί να δελεάσει τους οφειλέτες να προσέλθουν στον Εξωδικαστικό μηχανισμό μέσω… ηλεκτρονικών ραντεβού
Παραθυράκι διαφυγής η δέσμευση καταθέσεων και θυρίδων για μαύρο χρήμα έως 18 μήνες
Δυνατότητα για ένταξη στις 24 μηνιαίες δόσεις και ηλεκτρονικά για τους οφειλέτες του ΕΦΚΑ
Σαφάρι τροχαίας για ανασφάλιστα οχήματα: 297 πρόστιμα σε 1 εβδομάδα!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Συνεχίζονται δίχως κανένα αποτέλεσμα για τους δανειολήπτες οι επαφές Τραπεζών κυβέρνησης για το θέμα των επιτοκίων
«Μεγάλος αδερφός» στις Τράπεζες: Ζητούν από δανειολήπτες που θέλουν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους στοιχεία για την υγεία των παιδιών τους!!!
Καμία μέριμνα για τους «κόκκινους δανειολήπτες»: Προεκλογική σύγκρουση τραπεζών – κυβέρνησης μόνο για τους ενήμερους!
Οι δανειολήπτες γυρίζουν την πλάτη στην εθελοντική πτώχευση!
Τραπεζικός εμπαιγμός με την επιδότηση των ευάλωτων δανειοληπτών
4.400 σφυριά θα χτυπήσουν τα Χριστούγεννα! Οι «επώνυμοι» πλειστηριασμοί
Αγωνιώδεις μάχες δανειοληπτών σε όλη την Ελλάδα για να διασώσουν την περιουσία τους!
Οι κινητοποιήσεις στη doValue πάγωσαν προσωρινά 3 πλειστηριασμούς
Η Intrum θέλει να αρπάξει 3 σπίτια από ζευγάρι συνταξιούχων που ήταν εγγυητές σε δάνειο ύψους 100.000 €
100.000.000 € τον μήνα κερδίζουν οι τράπεζες μέσω των προμηθειών

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 11-12-2022 | ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 72,6% ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}