ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 10-03-2024 | ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΛΣΤΑΤ & ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 10-03-2024 | ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΛΣΤΑΤ & ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

YNEWS 10032024 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 10-03-2024 | ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΛΣΤΑΤ & ΜΝΗΜΟΝΙΟΥΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ | ΑΓΩΓΗ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ OPEN AI, ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ | ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ | ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ | ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΣΠΙΔΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ | ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ | ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ | Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΡΓΗΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ | Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ | ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ SERVICERS ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!

Στο προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν προβλέπονταν αυξήσεις των φόρων και μάλιστα, σε αυτή την τεράστια έκταση, την οποία τώρα ετοιμάζεται να καταστήσει νόμο του κράτους.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΓΩΓΗ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ OPEN AI, ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Η OpenAI αντιμετωπίζει πολλές άλλες αγωγές από συγγραφείς και ειδησεογραφικούς οργανισμούς που ισχυρίζονται ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε το περιεχόμενό τους για να εκπαιδεύσει τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της χωρίς άδεια ή πληρωμή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Εκατοντάδες χιλιάδες αετονύχηδες φορολογούμενοι πραγματοποιούν καταναλωτικές δαπάνες που είναι πολλαπλάσιες των δηλωθέντων εισοδημάτων τους. Διάγουν πλούσιο βίο, ενώ στην εφορία δηλώνουν ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα των 5.000 ευρώ.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΣΠΙΔΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Στην Ερυθρά Θάλασσα «άρχισαν ήδη τα όργανα», καθώς η γερμανική φρεγάτα F-221 Hessen δέχθηκε επίθεση από τους Χούθι ανοιχτά της Υεμένης, ενώ στη συνέχεια οι Χούθι εξαπέλυσαν επίθεση και κατά του ιταλικού αντιτορπιλικού D- 552 Caio Duillio.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

Αυτοί που μας κυβερνούν πόσον ικανοποιημένοι είναι, που μας γυρίζουν ολοταχώς στο «δελτίο» και στο «τεφτέρι» που χαρακτήριζε την «Ψωροκώσταινα»;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι ήταν λάθος το βέτο που είχε βάλει το 2008 ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ

Ο δικηγόρος και βουλευτής Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης εξέφρασε την αντίθεσή στις πρόσφατες αλλαγές στους ποινικούς κώδικες, σημειώνοντας πως το κράτος πρέπει να συνδιαμορφώνει με τις τοπικές κοινωνίες τον Ελληνικό Δικαστικό Χάρτη και όχι η Παγκόσμια Τράπεζα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΡΓΗΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ

Η τρόικα παρενέβαινε στις ελληνικές κυβερνήσεις για να θάψουν την έρευνα εις βάρος του πρώην διοικητή της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου, ώστε να γλιτώσει τις αποζημιώσεις για την ασύλληπτη, άδικη, παράνομη, υπέρμετρη και αχρείαστη λιτότητα που επέβαλε στον ελληνικό λαό.

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η ανεξέλεγκτη πίστωση παράγει αστάθεια και αβεβαιότητα, οπότε η θεραπεία περνά μέσα από την επιστροφή σε κάποιας μορφής κανόνα χρυσού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ SERVICERS ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Μείζον θέμα εγείρεται για τις εταιρίες που έχουν αγοράσει κόκκινα δάνεια αλλά και τους servicers μετά από την καταγγελία της δικηγορικής εταιρίας Παλάζης – Μαγγόλα προς την ΑΑΔΕ όπως τονίσαμε στην Υπέρβαση News στις 18/02/2024.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Έφτασε η ώρα της Εφορίας για τα κρυπτονομίσματα
Βαριές «καμπάνες» για ξέπλυμα χρήματος και οφειλές προς το Δημόσιο
Με γοργούς ρυθμούς η παραγραφή φορολογικών υποθέσεων
Πότε παραγράφονται οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ρεύματος
Πρόκληση στην κοινωνία: Αύξηση 2.000.000 € στις κομματικές επιχορηγήσεις λόγω…. βελτίωσης της εθνικής οικονομίας!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

H ΕΚΤ άφησε για 4η φορά αμετάβλητα τα επιτόκια
Η αισχροκέρδεια των Τραπεζών: Δανείζουν με επιτόκιο 11,62 φορές μεγαλύτερο από το επιτόκιο καταθέσεων!
Ακρίβυναν και άλλο τα δάνεια: Πλήττονται ΜμΕ και νοικοκυριά από τα υψηλά επιτόκια
Στο σφυρί ξενοδοχεία και ακίνητα – φιλέτα
Εξάμηνη παράταση της αναστολής πλειστηριασμών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Πανικός στον Βύρωνα: Άνεργη δανειολήπτρια απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι, επειδή πήγαν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της!
Δυναμική διαμαρτυρία κατά πλειστηριασμών και εξώσεων στην Αθήνα
Θεσσαλονίκη: Σχεδόν δύο ακίνητα καθημερινά στο σφυρί!
Μαντωνανάκης: Συμπαιγνία Δημοσίου-Τραπεζών για να αρπάξουν τα οικονομικά στοιχεία της «ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ Α.Ε.»
Ηρακλής ΙΙΙ: Οι τράπεζες θέλουν να αυξηθούν οι κρατικές εγγυήσεις στα 3 Δις!
Οργισμένοι οι δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο με την απάθεια της κυβέρνησης!
Το μεγάλο ξεκαθάρισμα των servicers που διαχειρίζονται δάνεια 91 Δις!
Ομοσπονδία servicers ίδρυσαν οι εργαζόμενοι σε DoValue-Cepal
Άρνηση των τραπεζών να παρέχουν POS σε όλους τους μεσίτες!
Η Revolut έφτασε το 1.000.000 πελάτες στην Ελλάδα!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 10-03-2024 | ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΛΣΤΑΤ & ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}