ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 09/01/2022 | Η διαφθορά φρενάρει την ανάπτυξη της Ελλάδας !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 09/01/2022 | Η διαφθορά φρενάρει την ανάπτυξη της Ελλάδας !!!

YNEWS 09012022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 1

 Η διαφθορά φρενάρει την ανάπτυξη της Ελλάδας!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Η διαφθορά φρενάρει την ανάπτυξη της Ελλάδας !!! | Αναγκαίο κακό η παράταση στο άνοιγμα των σχολείων !!! | Το Τέλος, η Αρχή του Τέλους και το Τέλος της Αρχής !!! | Πάνε να «θάψουν» την Αναφορά μου στην Ευρωβουλή για τη νομική ασυλία των πολυεθνικών των εμβολίων !!! | Η κακή πληροφόρηση και η άγνοια έφεραν την δυσπιστία του κόσμου για την επιστήμη στην εποχή του Κορωνοϊού !!! | Στην Ελλάδα ταυτίζουμε τις οικονομικές προβλέψεις… με τις ευχές !!!

 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Αναγκαίο κακό η παράταση στο άνοιγμα των σχολείων !!!
Τα Σχολεία ανοίγουν ξανά χωρίς να αλλάξουν τα πρωτόκολλα, ούτε το 50+1 για να κλείσει ένα Τμήμα, ούτε μειώνεται ο αριθμός των μαθητών ανά Τάξη, ούτε θα δοθούν Μέσα Υψηλής Προστασίας, όπως οι Μάσκες ΚΝ – 95.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τα υδροηλεκτρικά μειώνουν το συνολικό ενεργειακό κόστος !!!
Φρενήρη πορεία ακολουθούν οι τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη εξαιτίας της κρίσης που έχει προκαλέσει η γεωπολιτική ένταση της παραγωγού φυσικού αερίου Ρωσίας με την Ε.Ε. που είναι εκ των μεγαλύτερων καταναλωτών του ορυκτού καυσίμου. Η σημασία της διείσδυσης των ΑΠΕ που παράγουν φθηνότερη ενέργεια αναδεικνύεται όλο και περισσότερο και ιδίως τώρα που βαθαίνει η κρίση.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΒΟΛΙΑΣ

Το Τέλος, η Αρχή του Τέλους και το Τέλος της Αρχής !!!
Ουσιαστικά η πανδημία τώρα ξεκινάει αφού με την ξαφνική και ανώδυνη (;) υπερμετάδοση, η εξάπλωση γίνεται προσομοιωτική αναπαράσταση της σύγχρονης επιτάχυνσης του βίου, ο ιός ξαφνικά τρέχει ως δρομέας αφού η Όμικρον δεν γεμίζει προς το παρόν τα νοσοκομεία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Η Διαφθορά φρενάρει την Ανάπτυξη της Ελλάδας !!!

Η Διαφθορά φρενάρει την Ανάπτυξη της Ελλάδας !!!
Η Ελλάδα καθηλωμένη στον βούρκο της διαφθοράς, των θαλασσοδανείων και της μίζας, έχασε μετά το 1980 το τραίνο της ανταγωνιστικότητας και η πορεία της προς τη χρεοκοπία του 2010 ήταν νομοτελειακά προδιαγεγραμμένη.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ιδεολογία του εθνομηδενιστικού τόξου προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θίγει τα μεγάλα ξένα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα !!!
Και αυτή τη χρονιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης, μας ετοιμάζει ακόμα πιο προχωρημένα νομοσχέδια, γιατί εκ πεποιθήσεως, ως νεοφιλελεύθερος, εχθρεύεται τα μεγάλα συλλογικά προτάγματα,για τον άνθρωπο και την κοινωνία.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Πάνε να «θάψουν» την Αναφορά μου στην Ευρωβουλή για τη νομική ασυλία των πολυεθνικών των εμβολίων !!!
Αίφνης, όπως προκύπτει από την Ημερήσια Διάταξη της Επιτροπής Αναφορών, η οποία θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, η Πρόεδρος της Επιτροπής προτείνει να περατωθεί και μάλιστα χωρίς καμία συζήτηση η Αναφορά του Νότη Μαριά κατά της AstraZeneca, «λαμβανομένων υπόψη της γραπτής απάντησης της Επιτροπής ή άλλων ληφθέντων εγγράφων».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η κακή πληροφόρηση και η άγνοια έφεραν την δυσπιστία του κόσμου για την επιστήμη στην εποχή του Κορωνοϊού !!!
Ο διακεκριμένος καθηγητής Φυσικής και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Δημήτρης Νανόπουλος, εξήγησε τον λόγο που οι πολίτες έστρεψαν την πλάτη στους επιστήμονες την εποχή του κορωνοϊού, κάνοντας παράλληλα τις προβλέψεις του για την νέα χρονιά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

H Αγροτική Τράπεζα, οι φόρμες του… σεξ, τα θαλασσοδάνεια και ένα βίντεο που αποκαλύπτει ποιοι πολιτικοί κρατούν ποιους για φοβερά εγκλήματα !!!
Ο πρώην Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) και κουμπάρος του Κ. Καραμανλή, τύπωσε μετά από χρόνια βιβλίο και γράφει φοβερά πράγματα για τη λεηλασία κρατικού χρήματος μέσω της τράπεζας αυτής, στην οποία βρέθηκαν τα δάνεια των κομμάτων και θάφτηκαν.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΟΝΗΣ

Στην Ελλάδα ταυτίζουμε τις οικονομικές προβλέψεις… με τις ευχές !!!
Ο προϋπολογισμός του 2022 βασίζεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο σενάριο, στο ότι οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού θα αρχίσουν ν’ αποτελούν παρελθόν τον Ιανουάριο. «Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι μία ευχή, ωστόσο ίσως να μην είναι πραγματικότητα».

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Οδηγίες χρήσης: Οφέλη και παγίδες από τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό
Τα άδεια Ταμεία του Δημοσίου φέρνουν τις φορολογικές δηλώσεις νωρίτερα από ποτέ
Η πανδημία βάζει φρένο στα σχέδια του ΥΠΟΙΚ για ηλεκτρονικό έλεγχο
Με κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό η είσοδος στο Taxis από τους επόμενους μήνες

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Άχρηστος ο εξωδικαστικός μηχανισμός του Πτωχευτικού: Πραγματοποιήθηκαν μόλις 45 ρυθμίσεις χρεών μέσα σε 6 μήνες!!!
Νέα ληστρική προμήθεια σε μη διατραπεζικές καταθέσεις επέβαλλε η Εθνική
Διορία μόλις 30 ημερών δίνει η Alpha Bank για αμφισβήτηση συναλλαγών με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες
Κυνισμός από την Τράπεζα Πειραιώς που απέλυσε εργαζόμενους μέσα στις γιορτές!!!
Χοντρά οικονομικά παιχνίδια και διαπλοκή μεταξύ Τραπεζιτών, Servicers, καρτέλ του Real estate και μεγαλοξενοδόχων
Νεόπτωχοι Έλληνες: Το 70% διαθέτει καταθέσεις μέχρι 1000 ευρώ!!!
Όνειρο θερινής νυκτός η αποταμίευση στην Ελλάδα
Ταμείο Ανάκαμψης: Αυτές είναι οι επενδύσεις που θα χρηματοδοτηθούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}