Τράπεζες και τοκογλύφος οδήγησαν σε αυτοκτονία επιχειρηματία στη Σκιάθο

Τράπεζες και τοκογλύφος οδήγησαν σε αυτοκτονία επιχειρηματία στη Σκιάθο

σκιαθος
70 / 100

Άφησε σημείωμα καθιστώντας υπεύθυνες για την αυτοκτονία του, τράπεζες και τοκογλύφο! Η αυτοκτονία έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 55χρονος, αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο στις τράπεζες, που άρχισαν να βγάζουν στο «σφυρί» την περιουσία του, στη συνέχεια απευθύνθηκε σε τοκογλύφο.

Η αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνες σε συνεργασία με την εισαγγελία, που έδωσε εντολή να διαπιστωθεί εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο 55χρονος είναι υπαρκτό και ποια η δράση του.

Την ίδια στιγμή, επιχειρηματίες, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 55χρονο, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο που κατονομάζει στο σημείωμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για έναν άντρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα σε ανάγκη, αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές «δεν έχει απασχολήσει» τις αρχές.

«Δανεισμός με όρους μαφίας. Αυτό ζούσε ο φίλος μας. Ήταν ένας επαγγελματίας με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του στον κλάδο του, αλλά κανείς δεν περίμενε να αυτοκτονήσει. Στο νησί έτσι πάνε τα πράγματα. Αποτυγχάνεις κάπου, πετυχαίνεις κάπου αλλού. Ο τουρισμός έχει ευκαιρίες για όλους», είπε επαγγελματίας με μεγάλη δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στην ύπαρξη κυκλώματος στη Σκιάθο καθώς ο εμπλεκόμενος με την υπόθεση δεν δικαιολογείται να διαχειρίζεται στην αγορά μεγάλα ποσά. Οι καταθέσεις που θα ληφθούν αφορούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του 55χρονου και συνεργάτες του στον επαγγελματικό τομέα.

Συγγενείς του επιχειρηματία από τη Σκιάθο, σε καταθέσεις που έδωσαν, υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετώπιζε, ενώ άγνοια φέρεται να δήλωσαν και η σύζυγος με τις αδελφές του, προσθέτοντας πως δεν γνώριζαν ούτε για την εμπλοκή με τοκογλύφο.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}