Κόκκινα δάνεια: Στα χέρια της Intrum πάνω από 50 δις

Κόκκινα δάνεια: Στα χέρια της Intrum πάνω από 50 δις

κοκκινα δανεια
71 / 100

Κόκκινα δάνεια: Τελική ευθεία για τα 75 ξενοδοχεία της Ιntrum…

Δευτέρα στην Ιntrum σήκωσαν τα ρολά και ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία της εταιρίας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Ακολουθώντας τις οδηγίες για περιορισμό στην κατανάλωση ενέργειας, η Intrum από τον Ιούνιο κλείνει μια ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο τον κλιματισμό, ενώ η εταιρία ανέστειλε για τρεις εβδομάδες τη λειτουργία στέλνοντας όλο το προσωπικό σε διακοπές (τα καλά να δουλεύεις σε μεγάλη εταιρία).

Μεταδίδει το newmoney.gr

Από όλο αυτό εξοικονόμησαν 700.000 ΚW, αλλά όλα αυτά δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως είναι ότι επιστρέφοντας στα γραφεία, ξεκίνησαν και πάλι τις διαπραγματεύσεις με τους επενδυτές που υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για το χαρτοφυλάκιο Tethys με μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα 75 ξενοδοχειακών μονάδων, συνολικού ανοίγματος 291,4 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά η Intrum έχει στα χέρια της πέντε διαφορετικές προσφορές, εκ των οποίων οι δύο κατατέθηκαν από συμπράξεις εταιριών. Και οι πέντε προσφορές είναι από σοβαρούς παίκτες της αγοράς, οι συζητήσεις ξεκίνησαν και εκτός απροόπτου πάντα πριν από το τέλος του μήνα, το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν καταλήξει ποιος θα αποκτήσει τα ξενοδοχεία. Πρόκειται για 75 ξενοδοχειακές μονάδες που ανήκουν σε 73 εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, συνολικής δυναμικότητας περίπου 4.300 δωματίων με το 50,4% να βρίσκεται σε ελληνικά νησιά.

…κι ακολουθεί πακέτο με 25 οινοποιεία

Με την ευκαιρία να προσθέσω ότι στην Intrum είδαν ότι τα κλαδικά χαρτοφυλάκια περπατούν στην αγορά και ετοιμάζουν το επόμενο. Μόλις λοιπόν τελειώσουν στο επόμενο δεκαήμερο με τα ξενοδοχεία, η σκυτάλη περνά στα οινοποιεία. Στην Intrum ήδη ετοιμάζουν το “πακέτο” το οποίο θα περιλαμβάνει πάνω από 20 ίσως και 25 οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα.

Και ολοκληρώνω τις ειδήσεις για την Intrum λέγοντας πως εν μέσω θέρους αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής για τη συναλλαγή Souk (συνολικής απαίτησης 2 δισ.) που πουλάει η Do Value και αποτελεί τμήμα του μεγαλύτερου χαρτοφυλακίου Cairo. Το Souk θα παραμείνει στη διαχείριση της Do Value. Χωρίς να υπολογίζουμε τη συναλλαγή του Souk, η Intrum διαχειρίζεται συνολικές απαιτήσεις 52 με 53 δισ. ευρώ.

 

 

ΠΙΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}